Trenger du hjelp?

Magnetisk lommelykt

kr 105
Incl. VAT
- +
Denne magnetiske lommelykten bringer lys til mørket: Et praktisk verktøy både til hverdags og hobbyen. Takket være magnetene henger lommelykten fast på alle metalloverflater. Den praktiske klipsen gjør at lommelykten kan festes til mapper og skjortelommer uten å falle av. Seks pærer gir deg lyskraft som overgår selv lysdioder. Håndverkere, altmuligmenn og alle andre som ofte befinner seg i mørket kommer til å elske denne gaven!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Mister du ofte ting i mørket? Da har vi den perfekte gaven for deg! Denne magnetiske lommelykten er med hvor enn du går. Takket være den integrerte klipsen henger lommelykten fast på lommer eller mapper, og den henger godt. Magneten på lommelykten gjør det mulig for profesjonelle og amatører å arbeide selvstendig. Bare fest lommelykten til kjøleskapet eller en annen metallflate og du kan begynne arbeidet.

Nå slipper du å knote med bare en hånd når du skal arbeide i mørket, men den er også fin å bære i hånden om du skal gå tur i mørket, for eksempel. Lommelykten er god i hånden, takket være den slanke utformingen og passer også godt i hanskerommet, skuffen eller vesken. En fryd for håndverkere som jobber i mørket og kvinner som tilbringer mye tid i mørket. En gjennomgående bra gave!

Detaljinformasjon

Magnetisk lommelykt

  • Medfølger: Én lommelykt
  • Egenskaper: magnetisk lommelykt for frie hender
  • Med lommeklips
  • Slankt design
  • Farge: svart

  • Merk: Krever tre AAA-batterier (ikke inkludert)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-29T19:42:46+00:00