Trenger du hjelp?

Magnetisk papirvekt med gravering

kr 345
Incl. VAT
- +
Dette tilbehøret til kontoret er virkelig fantasifullt og uvanlig: Den magnetiske papirvekten inkluderer magnetiske små menn som slapper av og "mekker". Formålet med presonlig gravering av basen, er å gjøre din mann, kjæreste eller kollega ekstra fornøyd!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Personlig gave, "spill" for avslapping og en morsom dekorasjon – den magnetiske papirvekten med inngravering er alt i ett. Dens stabile base er dekorert med en personlig ønsket inngravering, som er perfekt til for eksempel navn og dato – muligens fødselsdagen til en venn eller jubileumet til kollegaer. Det andre som er spesielt med denne papirvekten er at den også kan være aktiv. Det er nemlig små magnetiske menn og knopper som på overflaten av basen er koblet til hverandre.

Disse håndlagde magnetiske koreografiene kan klarne hodet og tankene på en positiv måte slik at man slapper av fra arbeidet en kort stund. Målene på ca. 9 x 9 x 2,5 cm gjør at den smarte, magnetiske papirvekten med personlig inngravering passer veldig bra på de fleste datamaskiner. En flott idé for ni-til-fem-favoritten eller en vennlig kollega!

Detaljinformasjon

Magnetisk papirvekt med gravering

  • Gravert papirvekt med gravering etter eget ønske
  • Magnetiske små menn som slapper av og "mekker"
  • Materialer: Plast & metall
  • Mål, base: 9 x 9 x 2,5 cm
  • Merk: Ikke bruk spesialtegn ved inngravering

Produktomtaler

Write a review
2020-05-28T13:36:52+00:00