Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Magnetisk polaroidramme i retro-design

kr 135
Incl. VAT
- +
En gave til alle fotoentusiaster: Den magnetiske polaroidrammen som gjør ethvert bilde til et øyeblikksbilde. Den fester seg til alle metalliske overflater, kan alltid legges inn i ny ramme og merkes med ny skrift.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Retro er mer hip enn noensinne. Polaroidrammen bringer tilbake det analoge fotografiet som en trendy gaveidé. Det verdenskjente øyeblikkskameraet og de tilsvarende filmene er i dag relativt dyre. Men med disse magnetiske bilderammene kan ethvert bilde få et populært utseende: hvert øyeblikksbilde kan kuttes til størrelsen på den hvite rammen og deretter sitter den fast til den magnetiske overflaten.

Fra kjøleskapet til husketavlen, med denne gaven kan du alltid sette opp nye bildegallerier fordi bildene er enkle å skifte ut. Med den medfølgende merkepennen kan du alltid skrive på nytt på den hvite polaroidrammen. Settet med seks polaroidrammer inkludert vaskbar penn, er den perfekte gaven til alle som elsker fotografering og retro design!

Detaljinformasjon

Magnetisk polaroidramme i retro-design

  • Mål: 10,8 x 8,8 x 0,1 mm
  • Materiale: Magnetisk
  • Levering: 6 polaroidrammer med vaskbar, magnetisk penn

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-23T12:50:25+00:00