Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Magnetisk vasesett (sølvfarget)

kr 465
Incl. VAT
- +
Rett og slett umulig å ikke bli fascinert! Disse ekstremt smale, sølvfargede vasene ser ut som om de holdes oppreist av ren viljestyrke. Eller kanskje det er magi? Hvem vet, det er i alle fall ikke noen tvil om at de er en utrolig kul gave!
This gift is popular! Only 1 item left

Beskrivelse

Løsningen på gåten er som følger: vasene er magnetiske og holdes stabil ved hjelp av metallplater som er skjult under bordplaten. Helt utrolig kult rett og slett. Men det er dog ikke bare dette som er så flott med de smale skjønnhetene som kommer i et sett på fem, for det er ingen tvil om at de mestrer oppgaven å være både iøynefallende og stilfullt nedtonede på én og samme tid. Vasene fungerer utmerket som en dekorasjon på spisebordet, stuebordet eller vitrineskapet, og gjør seg dermed helt perfekt som gave til noen som har sansen for interiørobjekter med det lille ekstra.

Man kan fordele vasene akkurat slik man vil utover bordet, og med fem vaser i settet muliggjør dette forskjellige uttrykk – for eksempel på rekke og rad eller i en runding på midten. Vasene er en velfungerende gave i enhver sammenheng, enten man er på utkikk til noe for brudeparet, bursdagsgave til bestevennen eller en oppmerksomhet i anledning morsdagen. Uansett hvem man gir dem til, kommer de garantert til å sørge for begeistring når de tas i bruk!

Detaljinformasjon

Magnetisk vasesett (sølvfarget)

  • 1,5 x 1,5 x 24 cm
  • sett på 5 stk.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-05-27T06:05:13+00:00