Trenger du hjelp?

Magnetisk verdenskart

kr 209
Incl. VAT
- +
For den som anser kjøleskapet som sin verden, kan det være en en god idé å dekorere med nettopp dette. Det magnetiske verdenskartet forvandles på kort tid til en førsteklasses ruteplanlegger. En fantastisk gave og en artig dekorasjon til det interaktive kjøkkenet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det magnetiske verdenskartet er perfekt for enhver kjøleskapdør og andre større metalliske overflater. Når du bruker flere ulike reisesymboler, ruteplanleggeren og det magnetiske tekstfeletet samt en markør, kan du merke besøkte destinasjoner samt registrere og kommentere ønskede ruter. På den måten fungerer kjøleskapdøren som en illustrert reiseplanlegger. Siden markørene kan vaskes av og magnetene kan flyttes, er det ingen grenser for design samt at reiseplanene kan endres når som helst.

Magnetene er laget av solid plast og verdenskartet måler 48 x 20 x 1 cm. Markøren er inkludert i leveransen. Slik starter du interaktiv moro på rett måte! Det magnetiske verdenskartet med alle dens ideelle funskjoner, er ikke bare for globetrottere og kjøleskap-dekoratører, men også for egen reiseplanlegging er den en nyttig og dekorativ gave som holder på gode minner og skaper forventninger.

Detaljinformasjon

strong>Magnetisk verdenskart

  • Materiale: Plast
  • Mål: 48 x 20 x 1 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-14T01:10:25+00:00