Trenger du hjelp?

Magnetsett – "Gullbarer"

kr 95
Incl. VAT
- +
Kanskje den stiligste kjøleskapsmagneten noensinne! Disse "gullbarene" sørger for at viktige dokumenter og bilder holder seg trygt festet på kjøleskapsdøra. En morsom gave til alle potensielle gullgravere, bankfolk, og de som liker å spekulere på børsen!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Enten du setter magnetene på kjøleskapet eller magnettavla, er det enkelte dokumenter du ikke kan feste med hva som helst. Spesielle dokumenter trenger spesielle magneter, og da burde disse "gullbarene" passe helt perfekt! Disse supersterke magnetene holder orden i sakene dine, og sørger for at papirer og bilder holder seg der de skal være. De gullfargede magnetene skinner vakkert, og er alle stemplet med det gjenkjennelige trykket "999,9 – FINE GOLD-NET WT-200g". Perfekte magneter som passer på dine kjæreste dokumenter: bildet av din kjære, en verdifull barnetegning eller din første lønnsslipp!

Av sikkerhetsårsaker er disse gullfargede "gullbarene" ikke laget av ekte gull. Ekte gullbarer hører hjemme i safen og ikke på kjøleskapsdøra eller på ukeplanleggeren på kontoret! En flott liten gaveidé til de som liker eller arbeider med gull!

Detaljinformasjon

Magnetsett – "Gullbarer"

  • Fire magneter formet som små gullbarer
  • Mål: 3,2 x 1,5 x 0,9 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-02-22T23:17:23+00:00