Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Magnetsett – "Gullbarer"

kr 95
Incl. VAT
- +
Kanskje den stiligste kjøleskapsmagneten noensinne! Disse "gullbarene" sørger for at viktige dokumenter og bilder holder seg trygt festet på kjøleskapsdøra. En morsom gave til alle potensielle gullgravere, bankfolk, og de som liker å spekulere på børsen!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Enten du setter magnetene på kjøleskapet eller magnettavla, er det enkelte dokumenter du ikke kan feste med hva som helst. Spesielle dokumenter trenger spesielle magneter, og da burde disse "gullbarene" passe helt perfekt! Disse supersterke magnetene holder orden i sakene dine, og sørger for at papirer og bilder holder seg der de skal være. De gullfargede magnetene skinner vakkert, og er alle stemplet med det gjenkjennelige trykket "999,9 – FINE GOLD-NET WT-200g". Perfekte magneter som passer på dine kjæreste dokumenter: bildet av din kjære, en verdifull barnetegning eller din første lønnsslipp!

Av sikkerhetsårsaker er disse gullfargede "gullbarene" ikke laget av ekte gull. Ekte gullbarer hører hjemme i safen og ikke på kjøleskapsdøra eller på ukeplanleggeren på kontoret! En flott liten gaveidé til de som liker eller arbeider med gull!

Detaljinformasjon

Magnetsett – "Gullbarer"

  • Fire magneter formet som små gullbarer
  • Mål: 3,2 x 1,5 x 0,9 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-21T09:27:51+00:00