Trenger du hjelp?

Kløver magnet-sett

kr 85
Incl. VAT
- +
Med dette praktiske magnetsettet kan du feste lykken til kjøleskapsdøren din! Settet består av 4 flotte magneter utformet som firkløvere, og er en passende gave for de som trenger litt lykke i livet, eller bare de som har behov for å organisere materialet på kjøleskapsdøren sin bedre!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Lykken er overalt, man må bare finne den. Med dette kløverformede magnetsettet må man faktisk ikke lenger søke etter lykken, men kan rett og slett henge den fast på kjøleskapsdøren, whiteboarden eller den magnetiske kalenderposteren sin! Å finne en firkløver er ganske spesielt, og de fleste av oss kan vel kjenne oss igjen i at man ikke akkurat har tid til å vandre i skogen eller løpe rundt på enga for å lete etter en. Da anbefales dette settet bestående av hele 4 firkløvere i to ulike størrelser og grønn-nyanser, som garantert utgjør et blikkfang hvor enn man plasserer dem.

Har du noen i livet ditt som kanskje trenger en liten dose med lykke? Eller skal du kanskje feire St. Patrick’s Day, eller har en irsk venn som ville sette pris på grønne firkløvere i gave? Da er dette magnetsettet midt i blinken, enten man beholder det selv eller gir det bort i presang til noen man er glad i. En søt gaveidé som kommer til å bringe mottakeren mye hell og lykke!

Detaljinformasjon

Magnetsett "firkløver"

  • 4 magneter utformet som firkløvere i to forskjellige grønn-nyanser
  • 2 stk. med Ø 2,5 cm og 2 stk. med Ø 2 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T14:23:27+00:00