Trenger du hjelp?

Magnetsett - ugler

kr 95
Incl. VAT
- +
Magnetsettet ”ugler” gjør organiseringen av viktige papirer dobbelt så morsomt! La en av disse supersøte uglene holde opp handlelisten eller brevet fra legen på kjøleskapsdøren i stedet for en annen kjedelig magnet. En skjønn gave for de som elsker ugler og som setter pris på gjenstander med både en funksjonell og dekorativ side!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Enten det er hjemme eller på kontoret – overalt flyter det over av små lapper og brev som man vet man egentlig burde organisere bedre. Til dette formålet passer disse uglene med ”rullende” øyne helt perfekt. De morsomme figurene kommer i en pakke på seks med tre forskjellige grå-brune farger, og har dermed en like dekorativ som praktisk funksjon enten man henger de på kjøleskapet, whiteboarden eller en annen magnetisk overflate. Fungerer selvfølgelig like godt i et kontormiljø som de gjør i et hjem.

Ugler er ofte assosiert med visdom, og det gjelder også for disse små tassene. De har tenkende ansiktsuttrykk, akkurat som om de sitter og filosoferer over livets små og store spørsmål. Magnetene er svært solide og tåler dermed litt vekt. Gled en venn eller kollega med en morsom og litt annerledes gave, så skal du se at kjøleskapet eller en annen magnetisk overflate kommer til å se superorganisert ut på kort tid. For er man bevæpnet med disse uglene blir organiseringen av papirer garantert mye morsommere!

Detaljinformasjon

Magnetsett "ugler"

  • 6 magneter
  • gråbrunt ugle-design
  • med bevegelige øyne
  • størrelse: 2 x 1,6 x 1,6 cm
  • materiale: kunstig harpiks

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T13:48:57+00:00