Trenger du hjelp?

Magnettavle "hjort" – med gravering

kr 585
Incl. VAT
- +
En staselig silhuett av en hjort til veggen inne! Bak omrisset av dette hovdyret skjuler det seg ikke bare en dekorativ gave, men også en praktisk og magnetisk vegg med gravering. Notatark, magneter (6 er allerede inkludert) eller visittkort finner blant annet en plass på denne magnetiske "hjorten". For montering, se pakningsvedlegget der du også vil finne skruer og muttere. En vakker dekorasjonsidé til kontoret eller stuen!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne kreative idéen kan du gi vilt i gave uten å jakte! Magnettavlen har form som skyggen og omrisset til en stor hjort. I svart og kronet med gevir presenterer skogens konge sin silhuett med målene 33,5 x 55 cm. Imidlertid er hele overflaten mer enn bare en dekorasjon. Med 6 inkluderte magneter – eller de du har for hånden – blir hjortehodet til en kreativ magnetisk vegg. Her kan du henge opp bildene dine, små notater eller forretningskort og alltid ha dem raskt tilgjengelige.

For et spesielt preg byr vi på platen med ønsket gravering. Med maks 15 krarakterer kan blant annet etternavnet finne sin plass på platen. Montering gjøres med skruer og muttere, som også er inkludert i pakken. Magnettavlen i hjortedesign med gravering er en fin idé for et mer kreativt og personlig design til arbeidsplassen, stuen eller et annet sted der mottakeren ønsker å presentere denne vakre silhuetten av en hjort!

Detaljinformasjon

Magnettavle "hjort" – med gravering

  • Gravert magnettavle med plass til notatark og magneter.
  • 6 mangneter inkludert samt ankerfeste.
  • Gravering med opptil 15 tegn inkludert
  • Mål: 33,5 x 53 cm
  • Merknad: Vennligst ikke benytt spesialtegn ved tilpassing!

Produktomtaler

Write a review
2020-05-29T18:36:36+00:00