Trenger du hjelp?

Målebåndet for moteslaver

kr 125
Incl. VAT
- +
Den ene siden av dette målebåndet hjelper deg når du skal måle opp stoff, den andre siden gir deg 300 år med motehistorie! En suveren presang til en syerske i omgangskretsen, eller til enhver moteslave som liker å sy om klærne sine for å skape en original og unik look!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Lenge har vi lett etter et, og endelig har vi funnet det: det uvanlige målebåndet som er den perfekte gave å gi bort! For den som elsker å ty til nål og tråd, eller kanskje til og med også bruker symaskin, er dette målebåndet helt ideelt å ha i sysakene. Målebåndet fungerer selvsagt ikke bare i forbindelse med sying av klær, det kan også brukes for å måle opp alt mulig annet – for eksempel høyden på den lille, dag etter dag.

På grunn av det lekre designet med 300 års motehistorie, fungerer dog målebåndet ekstra godt som gave til en real moteslave. De små tegningene viser moten tiår for tiår og er i rød og svart farge, som ser veldig lekkert ut mot den hvite bakgrunnen. Her kan man få inspirasjon fra moten tilbake i tid mens man sitter og syr på sine nyeste kreasjoner. Utrolig flott gave til hobbysyersken, uansett anledning!

Detaljinformasjon

Målebåndet for moteslaver

  • målebånd
  • lengde: 150 cm
  • med 30 tegninger fra 300 års motehistorie
  • fleksibelt kunststoffbånd

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T13:53:51+00:00