Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Målestokk for barn

kr 209
Incl. VAT
- +
I stedet for å fortsette med å måle barnets vekst mot den klassiske dørstokken, kan foreldre nå følge med på enhver utvikling, med denne målestokken som er spesialdesignet for barn. Fra fødselen, til barnet begynner å strekke seg, og hvor som helst! Den fargerike målestokken er laget i bøk av høy kvalitet, og hver del er malt i ulike kromatiske farger. Den har ferdige ikoner for hver livsfase, og felt avsatt for registrering av måletidspunktet.Med denne søte gaveidéen, med en nøyaktig, individuell registrering av barnets vekst, får både foreldre og barn et vakkert minne. Som en fin gave etter fødselen, eller til den første bursdagen til nurket, er denne målestokken for barn alltid gull verdt, og med sitt flotte design er den allerede er en ekte perle!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Barna vokser aldri like raskt som de gjør de første årene. Målestokken for barn er den helt perfekte gaveidéen for alle foreldre!

Detaljinformasjon

Målestokk for barn

  • Mål: ca. 1,6 x 200 cm
  • Materiale: Bøk, fargelakk, messingnagler, plast

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T19:03:48+00:00