Trenger du hjelp?

MAN – matskålen for en ekte mann

kr 209
Incl. VAT
- +
Denne matskålen passer perfekt som gave til menn som liker å komme i kontakt med sin dyriske side ved jevne mellomrom. Skålen med har påskriften ”MAN” og er laget for den som liker ekstra store porsjoner med mat, og som heller ikke trenger å bruke kniv og gaffel når han spiser! En stor skål for store, sultne menn!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

De fleste menn elsker mat, og gjerne mye av den! Denne keramikkskålen med påskriften ”MAN”, har en diameter på 25 cm og er dermed laget for sultne menn som liker store porsjoner. Skålen veier nesten ett kilo, noe som betyr at den står stødig på bordet mens man spiser. Designen spiller på den klassiske hundematskålen, og skålen kommer derfor til å bli godt lagt merke til når den plasseres på matbordet!

Matskålen ”MAN” er ment å være litt morsom, så den burde absolutt gis bort til noen med humor. Suveren gave i forbindelse med bursdag eller utdrikningslag, for eksempel. Eller kanskje som en velfortjent presang til deg selv? Når man først spiser av denne skålen, ønsker man ikke å spise av en annen skål igjen!

Detaljinformasjon

"MAN" – matskålen for en ekte mann

  • høyverdig keramikkdesign:
  • produktstørrelse: 25cm x 25cm x 7cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T08:02:31+00:00