Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Månelyspute

kr 365
Incl. VAT
- +
Denne puten er virkelig noe for seg selv. Den er laget av myk plysj og har innebygd LED-lys som lyser opp gjennom stoffet. Det er en flott gave til partneren din, gode venner eller bare en ideell følgesvenn til deg selv når du ser på TV.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Med batterier og farget LED-lys gir denne puta fra seg et (nesten) autentisk månelys som utstråler sfærisk i herlige, lyse farger som gjør at rommet bader i en deilig og mystisk atmosfære. Det mystiske måneskinnet kan endelig bringes inn i de ganske hjem! Til tross for elektronikken som ligger inne i puta er den myk og deilig å hvile hode, rygg, nakke eller skuldre på. Trykker du på midten av puta så begynner den å gløde. Du trenger ingen ledninger siden den går på batterier.

Puta blir et utrolig kult blikkfang på stua og er en kjærkommen venn til alle som fascineres av behagelig og intrikat lys. Gi den til noen du kjenner som elsker alt som har med verdensrommet å gjøre. Det kommer til å bli en hit – vi lover.

Detaljinformasjon

Aktiveres ved berøring

  • Dimensjoner: 35 x 35 x 17 cm
  • 3 AA-batterier (ikke inkludert)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-19T00:41:49+00:00