Trenger du hjelp?

Mankini – Borat-badedrakten for ekte menn

kr 209
Incl. VAT
- +
På utkikk etter nytt badetøy til den kommende sommerferien? Da har du kommet helt riktig. Med denne neongrønne mankinien i ekte Borat-ånd garanteres hakeslipp på de andre badegjestene på stranden, og du vil kunne nyte oppmerksomhet hvor enn du går. Spørsmålet er: tør du?
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette Borat-badetøyet – også kjent som en mankini – garanterer deg oppmerksomhet enten du bruker den på strandferien i sommer eller på neste karneval. Kjempetrusen kommer i en neongrønn farge, men det er vel ikke akkurat fargen som tiltrekker seg mest oppmerksomhet … Perfekt gadget for den som setter pris på humoristiske innslag og som ikke er redd for å vise litt hud!

Mankinien er laget av polyester og elastan, noe som gjør den veldig stretchy og muliggjør at du kan dra trusa helt opp til skuldrene! Dette er et antrekk som virkelig framhever kroppen til bæreren, på godt og vondt, kan man kanskje si. Super gaveidé til den kompisen som alltid ender opp med å kle av seg klærne på nachspiel, eller den som bruker altfor lang tid på badet foran speilet: la de få vise frem sin praktfulle mandighet på best mulig måte gjennom denne morsomme, og på sin særegne måte; sexy Borat-trusen!

Detaljinformasjon

Mankini – Borat-badedrakten for ekte menn

  • one-size
  • materiale: 90 % Polyester, 10 % Elastan

Produktomtaler

Write a review
2020-09-18T16:23:49+00:00