Trenger du hjelp?

Martiniglass fra Leonardo med gravering

kr 295
Incl. VAT
- +
Med dette martiniglasset gjør man en like kul figur som James Bond eller Carrie Bradshaw fra Sex and the City. Denne vakre gaven gjøres helt unik ved hjelp av mottakerens navn som trykkes på glasset. På denne måten har du muligheten til å glede en martini-drikkende venn eller et familiemedlem litt ekstra!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En lekker martini etter en lang dag på jobb eller en smakfull Cosmopolitan når du inviterer gjengen over, er alltid en god idé! La yndlingsdrikken din fra nå av smake ekstra godt ved hjelp av dette unike glasset som kan trykkes med ditt eller en mottakers navn. Enten det er James Bond, Carrie Bradshaw, svigermor eller kollegaen som bys på en lekker drink fra dette glasset, kommer garantert ingen til å kunne si nei.

Med det personlige trykket blir martiniglasset en utmerket og helt unik gaveidé til noen som liker å nyte livets goder med litt ekstra stil og klasse. Hva med å lage et helt sett til vennegjengen slik at dere kan drikke fra deres individuelle glass hver gang dere samles? Dette er også en helt utmerket gaveidé i forbindelse med utdrikningslag. På en slik enkel måte kan man sette prikken over i-en på feiringen. Uansett når og hvor – et martiniglass av denne sorten vil umiddelbart få suksess!

Detaljinformasjon

Martiniglass fra Schott Zwiesel som kan graveres

  • volum: 270 ml
  • høyde: 179 mm
  • diameter: 117 mm

Produktomtaler

Write a review
2020-04-04T00:18:44+00:00