Trenger du hjelp?

Medaljong-anheng med gravering

kr 749
Incl. VAT
- +
En gave for hjertet: Dette vakre medaljong-anhenget i rustfritt stål vil glitre for deg i hverdagen med sine vakre zirkonia-krystaller og personlige gravering. I medaljongen legger du det som betyr litt ekstra mye for deg – kanskje et lite bilde, en tekst eller en charm? Et vakkert smykke og en perfekt gaveidé for romantiske anledninger som bryllupsdag og Valentinsdagen.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det vi elsker ønsker vi å bære nært hjertene våre, kanskje det er derfor medaljonger har vært så populære siden tidenes morgen. Med dette anhenget har den klassiske medaljongen fått et nytt og moderne design. Det er mer enn bare et flott smykke å ha rundt halsen – det gir deg også muligheten til å alltid bære med deg et bilde av noen du har kjær, eller en annen liten ting som betyr ekstra mye for deg, slik at du blir minnet på denne kjærligheten daglig.

Medaljongen er laget av høykvalitativ rustfritt stål og er dekorert med zirkonia-krystaller på en svært elegant måte. Platen kan graveres med opptil 15 tegn – kanskje med navnene til deg og din elskede, eller en spesiell dato som betyr mye for dere? Anhenget sitter på et solid slangekjede, også det i rustfritt stål. Magnetlukkingen gjør det enkelt å lukke og åpne medaljongen. Den leveres i en lekker gaveboks – perfekt som en ekstra oppmerksomhet til den du elsker, til Valentinsdagen eller kanskje som jubileumsgave for å vise din evige kjærlighet!

Detaljinformasjon

Medaljong-anheng

  • Førsteklasses rustfritt stål med hvite zirkonia-krystaller
  • Diameter anheng: ca. 3 cm
  • Inklusive høyglinsende rustfri stålplate med diamantgravering (maks. 15 tegn)
  • Inklusive førsteklasses slangekjede av rustfritt stål (lengde: ca. 50 cm)
  • I gaveboks
  • MERK:
  • Vennligst ikke benytt spesialtegn i graveringsteksten

Produktomtaler

Write a review
2020-07-10T04:34:03+00:00