Trenger du hjelp?

Medaljong-nøkkelring med gravering og bilde

kr 495
Incl. VAT
- +
En vakker gaveidé der man bærer et bilde av sin kjære i en medaljong – som også er en nøkkelring! Denne Philippi-nøkkelringen har et moderne design og der man kan plassere et eget bilde inni medaljongen! En romantisk gave som også kan graveres – perfekt til Valentiner-dagen, bursdagen eller bryllupsdagen!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Gi denne romantiske nøkkelringen med egen medaljong til partneren din – med personlig gravering og bilde! Denne flotte medaljongen fra Philippi både ser og føles fantastisk ut, med sine myke kurver og polerte overflate av nikkel. En super gave formet som et hjerte, og når man åpner medaljongen kan man plassere et bilde på den ene siden, og bruke den andre som et lite speil. Denne kan brukes både til å sjekke at sminken sitter som den skal, eller at man ikke har noe mellom tennene!

En hjertelig medaljong i høy kvalitet som også kan graveres med navn og en personlig tekst. En annerledes nøkkelring med hemmelig innhold, og som gir nøkkelknipet en personlig touch! En sjarmerende gaveidé til alle anledninger!

Detaljinformasjon

Medaljong nøkkelring – med gravering og bilde

Produktomtaler

Write a review
2020-07-13T03:59:24+00:00