Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Melketann-skrin

kr 199
Incl. VAT
- +
Den første løse tannen – et viktig øyeblikk i et barns liv. Når melketennene endelig faller ut, voktes de som en skatt av barnet. Den beste måten å oppbevare melketennene på er i et nydelig melketannskrin. Denne gaven er utvilsomt det perfekte stedet å oppbevare den første melketannen et barn mister!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Melketannskrinet "My First Tooth“ er en ideell gave til stolte barn som nettopp har mistet sin første melketann. Det er viktig med en god lagringsplass til denne tannen, og den beste måten å gjøre det på er med dette originale melketannskrinet hvor verdifulle minner oppbevares på best mulig vis. Designet er inspirert av barndommen: på lokket er det en liten bjørn og seks stjerner.

Innsiden av boksen er utstyrt med blå fløyel og ordene «Min første tann» som beskriver innholdet i skrinet. Dette melketannskrinet har et barnevennlig design og er det perfekte stedet å oppbevare den første melketannen!

Detaljinformasjon

Melketannskrin

  • Mål: 5,5 x 4,5 x 1,5 cm
  • Innhold: blå fløyel pakket i grønn pose

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T20:37:38+00:00