Trenger du hjelp?

Metallskilt i Pop Art "VW Bulli"

kr 209
Incl. VAT
- +
Tilbake til det deilige og frie 60-tallet med kunst, fart og moro! En fin idé for både samlere av retrometallskilt og Volkswagen-fans!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Retrofans og kunstelskere vil bli like begeistret for denne gaven som klassiske bilentusiaster og Bulli-elskere! Dette vakre metallskiltet viser den populære VW Bulli som Pop Art-kunst, og sender betrakteren på en reise gjennom tiden tilbake til 60-tallet! Med funky farger og den uforlignelige sjarmen til de mest populære Volkswagen-bilene etter Boblen, er dette metallskiltet (20 x 30 cm) laget i stål av høy kvalitet, og viser den elskede minibussen i 11 fargerike versjoner. Hvert bilde viser klassikeren i en farge med en annen bakgrunn. Mellom dem ligger den berømte VW-logoen.

For samlere av retroreklameskilt er dette pop-art-metallskiltet en idé som er sikker på å gi glede. For de som levde sine beste år på denne tiden vil synet av Bullis vekke et eller annet minne om tidligere turer og utflukter, musikk og glade dager! En perfekt gave til flere mennesker i livet ditt, om det er en bestefar eller onkel som levde glade dager på 60-tallet, eller om kjæresten kanskje er interessert i retrobiler og setter pris på kunst som dette. Det kan ikke slå feil!

Detaljinformasjon

Metallskilt i Pop Art "VW Bulli"

  • Plate av stål av høy kvalitet
  • Mål: 20 x 30 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-29T18:05:49+00:00