Trenger du hjelp?

Miffy – Spilledåse med gravering

kr 775
Incl. VAT
- +
Miffy-spilledåsen er kanskje liten, men som gave er den garantert en stor hit blant barn, spesielt de som er fan av figuren Miffy! Graveringen gjør at dette er en ypperlig gave i anledning fødsel eller dåp, men passer selvfølgelig som bursdags- eller julegave også.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det er noe herlig nostalgisk over en spilledåse, spesielt når den spiller melodien Twinkle, Twinkle Little Star – den klassiske, engelske barnesangen som vi alle kjenner så godt. Det minner oss om en vakker og sorgløs barndom hvor eventyrene virkelig var magiske!

Nå har du sjansen til å gi et barn i livet ditt muligheten til å oppleve dette med denne utrolig vakre spilledåsen fra den populære figuren Miffy. Spilledåsen er sklisikker og forgyller ethvert rom med sitt sølvbelagte ytre og den utrolig søte kaninfiguren Miffy på toppen. Dette er en garantert hit hos ethvert barn, og virkelig den perfekte dåpsgaven! Kanskje spesielt siden den lar seg gravere med to linjer – noe som gir rom for en liten hilsen, eller kanskje navnet til barnet og fødselsdatoen? Du bestemmer, og gjør med det spilledåsen til en ytterst personlig gave som mottakeren kommer til å sette pris på hele livet.

Detaljinformasjon

Miffy – Spilledåse med gravering

  • 2 linjer kan graveres, f.eks. navn og dato (OBS! Ingen spesialtegn)
  • Sølvbelagt, lakkert og sklisikker
  • Melodi: Twinkle, Twinkle, Little Star
  • Størrelse: 6 x 5 x 7,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-06-03T03:29:29+00:00