Trenger du hjelp?

Milkpuzzle

kr 249
Incl. VAT
- +
Dette puslespillet er veldig vanskelig å løse, og sørger dermed for ekstra moro når den gis bort i gave til noen som liker litt hjernetrim. Puslespillet leveres i en veldig realistisk melkeflaske og består av 266 brikker uten kanter i hvit farge, og forestiller en melkeflekk. Lykke til med utfordringen!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med dette puslespillet kan man rett og slett gruble på seg grå hår! Men desto enda mer tilfredsstillende blir det når man endelig klarer det! Gi dine pusleglade venner en svært utfordrende gave som kommer i en melkeflaske. Innholdet? Ikke melk, 100 % vegansk og kan garantert ikke fortæres, selv om det ser ut som en melkeflekk når det er ferdigpuslet. Nettopp fordi puslespillet består av 266 hvite brikker, er det veldig vanskelig å løse. Og det blir dermed garantert vanskelig å gi opp puslingen! Kanskje dette kan være et langtidsprosjekt der du satser på å pusle litt av gangen over en lengre periode?

Når du gir bort dette puslespillet i gave, gir du samtidig bort timevis med hodebry som til og med den proffeste puslespiller ikke slipper unna. Når kantene i tillegg ikke engang avslører formen på puslespillet, er det klart at dette blir et langvarig prosjekt. Super gaveidé til den som elsker å bryne seg på utfordringer!

Detaljinformasjon

Milkpuzzle

  • 266 puslebiter
  • 0,5 liter
  • størrelse puslespill: 220 x 280 mm
  • form på puslespill: firkantet
  • flaskestørrelse: ca. 70 x 200 mm

Produktomtaler

Write a review
2020-02-25T21:30:17+00:00