Trenger du hjelp?

Min første smarttelefon – i treverk

kr 129
Incl. VAT
- +
"Min første smarttelefon" er en morsom gaveidé til barn som ofte er misunnelig på den voksnes leke. Med den kule telefonen i treverk, inkludert bordflate, kritt og svamp, kan også vise bilder av katter som barna har tegnet selv. Vi hadde også likt å gå til barnehagen med en sånn!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

"Vent mamma, jeg skriver en melding." Denne setningen har du kanskje allerede hørt fra munnen til din smarte 3- eller 4- åring. Det er kanskje ikke lenge til den lille får sin egen kule telefon! "Min første smarttelefon" er et leketøy i treverk med klassisk, stilig og minimalistisk design som overbeviser og har mange praktiske funksjoner. Skjermen, en svart tavle, sprekker garantert ikke, selv ikke med et stort fall, og er overskrivbar.

Med den morsomme telefonen i treverk kan du faktisk skrive meldinger – men du må stoppe mottakeren personlig for å overbringe beskjeden. Vi likte spesielt det ekstra plug-krittet og svampen som er festet med et bånd. Det vil si at om den skal benyttes på veien, lekeplassen eller i barnehagen er det ingenting som står i veien for det. Den morsomme smarttelefonen i treverk passer som gave både til gutter og jenter. Du kan også gi den i gave til en kompis som stadig ødelegger dyre mobiltelefoner og som nå kan få et alternativ som ikke sprekker. En flott idé!

Detaljinformasjon

Min første smarttelefon – i treverk

  • Med bordoverflate for å kunne skrive med kritt på, samt svamp inludert
  • Materiale: Treverk
  • Mål: ca. 11,5 × 6 × 1 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T12:18:57+00:00