Trenger du hjelp?

Mini selfie-stang

kr 249
Incl. VAT
- +
Alt i siktet, takket være selfie-stangen: Den uttrekkbare pocket-versjonen gjør det enklere å fotografere en gruppeselfie eller et enkeltbilde. Legg smarttelefonen i skruklemmene og trykk på håndtaket. Dermed har du allerede et mye bredere spekter for å se venner og hele verden. En helt topp gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Så lange armer kan du ikke ha! Alle som ønsker å ta et selvportrett eller et gruppebilde med smarttelefonen vil snart nå sin grense: Kompisen til venstre er ikke med i bildet, ansiktet hans er for stort og bakgrunnen for liten, samt at synsvinkelen ikke er den mest fordelaktige ... Med mini selfie-stangen vil fotograferingen bli mye mer allsidig og variert!

Det lille mirakelet har plass i lommen med sine hele 17 til 66 cm. Nå trenger du bare å sette smarttelefonen i skruklemmen, finne den beste synsvinkelen og solnedgangen med deg i, og trykke på avtrekkeren på håndtaket! Den lille selfie-stangen passer til nesten enhver smarttelefon, iOS eller Android, samt alle eiere av smarttelefon. Gi i gave den perfekte selfie, alltid og overalt – en svært stilig gaveidé!

Detaljinformasjon

Mini selfie-stang

  • Uttrekkbar fra 17 til 66 cm
  • Utløser direkte på håndtaket med skruklemme til å stramme
  • Verken Bluetooth eller batterier trengs
  • Kompatibel med de fleste smarttelefoner (iOS og Android)
  • Android-brukere kan laste ned gratis app "Camera360 Ultimate"
  • Mål: 4,5 x 17 x 2,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-28T04:03:20+00:00