Trenger du hjelp?

Mini-smykkeskrin med gravering

kr 749
Incl. VAT
- +
Svært flott, veldig praktisk og av høyeste kvalitet – det er ord som beskriver dette elegante mini-smykkeskrinet godt. En nyttig gaveidé til damer som setter pris på å ha orden i smykkene sine. Det kremhvite lammelæret og den personlige graveringen gjør dette til en presang som avgir en eksklusiv og unik følelse!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Et smykkeskrin er noe alle kvinner med forkjærlighet for smykker burde unne seg. Å la de verdifulle juvelene ligge å slenge i en skuff, er ikke en kvinne verdig. Med et smykkeskrin av dette kaliberet får du praktisk oppbevaring i kombinasjon med ren eleganse.

Den runde boksen i kremhvitt lammelær åpnes og lukkes enkelt via den holdbare magnetlukkingen, og inni skrinet befinner det seg ulike avdelinger for mest mulig orden. Til venstre finnes det tre rader hvor man kan stikke inn ringer og øredobber, og under der igjen finnes et ekstrarom man lukker med en trykk-knapp. På høyre side finnes et lukket rom hvor man kan oppbevare armbånd og halskjeder på en trygg måte.

Det lekre lammeskinnet alene er grunn nok til å anskaffe seg dette smykkeskrinet, men som et ekstra personlig og unikt preg, er det faktisk også mulig å gravere inn et navn på listen i rustfritt stål. Alt i alt er dette en svært overbevisende gaveidé til en elegant kvinne som elsker smykker!

Detaljinformasjon

Mini-smykkeskrin med gravering

  • materiale: lammelær, polert rustfritt stål
  • magnetlukking
  • størrelse: ca. 8,5 cm, Ø 6,4 cm
  • list i rustfritt stål som kan graveres med valgfri tekst
  • vennligst ikke bruk spesialtegn for graveringen!

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T14:09:50+00:00