Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Mobcube-Powerbank 5000 mAh

Fra kr 365
Incl. VAT
- +
En kraftfull og stilig gadget til smarttelefoner! Mobcube powerbank overbeviser ikke bare med sin gode kapasitet på 5000mAh, men også med sitt stilige design. Enkel å koble til strømkilde og telefon via USB. Flott gave for mer kraft til mobilen!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Internett, spill, musikk – og innimellom også en telefonsamtale: Batteriene i dagens smarttelefoner blinker stadig som en påminnelse om at de trenger mer strøm. Denne stilige og kraftfulle powerbanken hjelper deg med problemet, den får telefonen din tilbake i toppform på null komma niks!

En kapasitet på 5000mAh sørger for at du kan lade smarttelefonen din inntil 2,5 ganger – selvfølgelig litt avhengig av telefonens batteri. «Jo mer, desto bedre» er virkelig sant i dette tilfellet. Og fordi en slik innretning ikke bare bør være praktisk, men også pen å se på, ser Mobcube powerbank virkelig stilig ut. Med et elegant simplistisk utseende og en kul fargetwist i hvit og enten svart eller rosa kan du sette frem den lille hjelperen på skolebenken, kantinen eller piknikteppet. Super gaveidé for songwritere, mobilspillfans, multitaskere og alle som bare reiser mye med smarttelefonen!

Detaljinformasjon

Mobcube powerbank

  • Farger: svart og rosa
  • Til lading av smarttelefoner via USB
  • Kapasitet: 5000mAh
  • Full lading av batteri opptil 2,5 ganger (avhenger blant annet av kapasiteten på de respektive batteriene

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-19T00:56:58+00:00