Trenger du hjelp?

Mobcube-Powerbank 5000 mAh

Fra kr 365
Incl. VAT
- +
En kraftfull og stilig gadget til smarttelefoner! Mobcube powerbank overbeviser ikke bare med sin gode kapasitet på 5000mAh, men også med sitt stilige design. Enkel å koble til strømkilde og telefon via USB. Flott gave for mer kraft til mobilen!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Internett, spill, musikk – og innimellom også en telefonsamtale: Batteriene i dagens smarttelefoner blinker stadig som en påminnelse om at de trenger mer strøm. Denne stilige og kraftfulle powerbanken hjelper deg med problemet, den får telefonen din tilbake i toppform på null komma niks!

En kapasitet på 5000mAh sørger for at du kan lade smarttelefonen din inntil 2,5 ganger – selvfølgelig litt avhengig av telefonens batteri. «Jo mer, desto bedre» er virkelig sant i dette tilfellet. Og fordi en slik innretning ikke bare bør være praktisk, men også pen å se på, ser Mobcube powerbank virkelig stilig ut. Med et elegant simplistisk utseende og en kul fargetwist i hvit og enten svart eller rosa kan du sette frem den lille hjelperen på skolebenken, kantinen eller piknikteppet. Super gaveidé for songwritere, mobilspillfans, multitaskere og alle som bare reiser mye med smarttelefonen!

Detaljinformasjon

Mobcube powerbank

  • Farger: svart og rosa
  • Til lading av smarttelefoner via USB
  • Kapasitet: 5000mAh
  • Full lading av batteri opptil 2,5 ganger (avhenger blant annet av kapasiteten på de respektive batteriene

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T03:21:29+00:00