Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Lanterne mobil-lampe

kr 69
Incl. VAT
- +
Dersom man går rundt i mørket og ikke har noen klassisk lykt med seg, kan man benytte seg av denne mobillampa. Dette er en vakker gave til turgåere som liker seg ute om kvelden, eller romantiske kvelder i bobilen eller på hytta.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Telefonen er veldig grei å ha siden den lyser opp veien i mørket, om man ikke har noen andre lyskilder. For romantiske kvelder på balkongen derimot, kan det føles noe hardt med et såpass skarpt lys som lommelyktfunksjonen på mobilen har. Slike tilfeller krever et mykere lys for å få frem stemningen, og mobil-lanternen er perfekt til dette. En like vittig som genial løsning!

Du trer et lite silikonbelte over telefonen slik at det dekker blitzåpningen. Når du så skrur på lommelyktfunksjonen filtrerer silikonbeltet lyset og forvandler det til et mykt og behagelig lys. Plutselig har du en minilykt som er perfekt for romantiske øyeblikk, og blottet for skogbrannfare. En morsom, men allikevel overraskende praktisk gave til friluftsmennesker som liker seg i mørket.

Detaljinformasjon

Mobillampe "lanterne"

  • Silikonbelte
  • Mål: 6 x 7 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-16T00:50:52+00:00