Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Moleskine notatbøker blanko

Fra kr 119
Incl. VAT
- +
Denne gaven er en sann klassiker blant notatbøker! Perfekt for flyktige notater, kerative tegninger, god poesi og gode idéer som bør noteres. Med denne fantastiske gaven har du endelig noe å skrive i, og det så ekstremt stilig.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Moleskine notatbok Blanko. De berømte Moleskine notatbøkene er en flott gave som gjør alle fornøyde! Den enkle notaboken blir fort en følgesvenn som du kan dele dine tanker og lagre gode idéer og fargerike skisser i. En vakker gave for kreative mennesker, poeter, forfattere, og for de som elsker vakre notatbøler samt de som ønsker å fange og lagre detaljene i hverdagen.

Med denne gaven går du i fotsporene til kjente diktere og tenkere, og lagrer alt som er viktig for deg i den klassiske Moleskine notatboken. Blant de hvite sidene finner du nok plass for flotte tegninger, uanstendige romaner eller enda flyktige referanser. Dine tanker og ideer oppbevares stilfullt og trygt i notatboken! Denne klassikeren av en gave blir en glede for mange, for i hver og én av oss bor det en liten kunstner!

Detaljinformasjon

Moleskine notatbøker blanko

  • Størrelse: A5 eller A6
  • Farger: Rød eller svart
  • Blanko

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-22T12:20:53+00:00