Trenger du hjelp?

Morsdagsgaver

Morsdagsgaver Når en kvinne får barn, forandrer livet seg fullstendig. Før var hun selv det viktigste i sitt liv. Men når hun blir ...Morsdagsgaver | Gaveideer.no

Morsdagsgaver

Når en kvinne får barn, forandrer livet seg fullstendig. Før var hun selv det viktigste i sitt liv. Men når hun blir mor er det barnet som er det viktigste, og tilslutt det eneste som virkelig betyr noe for henne. Alt din mor gjør, gjør hun for å sikre deg næring og sunnhet og for gi deg de beste mulighetene for utvikling og lykke. Når du har det bra, har mor det også bra.

Det syntes kanskje ikke alltid slik. Knuffing og krangling vil alltid finnes når det er nære bånd tilstede. Men husk på at gnisningene oppstod fordi mor stod for det hun syntes var best for deg. Om vi vil innrømme det eller ei; ingen kjenner oss bedre enn henne. Selvfølgelig har ingen rett hele tiden, selv ikke mødre. Men vi har alle opplevd å komme til samme erkjennelse om mange ting senere i livet; jammen hadde ikke mamma rett likevel. Mor har reddet oss fra mange farer, og har alltid vært der og vil alltid være der når vi trenger henne.

Hver dag er morsdag

Selve morsinstinktet er å gi uten å forvente noe tilbake. Det betyr imidlertid ikke at det ikke er på sin plass å gjengjelde. Mor holder aldri regnskap med oss, men derfor er det også altfor lett å ta morsrollen for gitt. Mammaen vår har de samme grunnleggende behovene som alle andre mennesker. Med jevne mellomrom trenger hun også bekreftelse på at hun strekker til, og at hun blir satt pris på – husk at også de små tingene i hverdagen teller. Dette skjønte de allerede i Romerriket og antikkens Hellas, hvor de tidligste kjente feiringene av morsdagen fant sted.

Mor i alle former

Begrepet mor strekker seg imidlertid videre enn blott en biologisk forbindelse. Det kan også inkludere noen som har vært som en mor for deg. Kanskje har farmor eller mormor spilt en helt spesiell rolle i livet ditt. Eller kanskje finnes både en adoptivmor og en biologisk mor i regnestykket. Og hva med tilfellene der de to foresatte er to mødre, og ikke mor og far? Morsdagen er den perfekte anledningen til å gjøre ære på morsrollen, uansett hvilken form den måtte ha.

Kanskje bor du fremdeles hjemme, og vil overrekke morsdagsgaven sammen med en frokost på sengen? Kanskje er du blitt voksen i mellomtiden, og ønsker å ta henne med på en helt spesiell opplevelse dere kan ha sammen? Eller kanskje har du fløyet langt bort fra redet, og trenger å få en oppmerksomhet levert på avstand? På gaveideer.no finner du et rikt utvalg med gaver som kommer frem uansett tid og avstand.

188 Finn gave

188 gaver

Rutenett Liste

188 gaver

Rutenett Liste

^2017-09-21T05:27:58+00:00