Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Morsom eggvarmer

Fra kr 95
Incl. VAT
- +
Denne uvanlige gaven får garantert alle til å le! Den søte eggvarmeren er et blikkfang på ethvert frokostbord og sørger for morsomme samtaler. Velg din favorittdesign eller gi en fantastisk gave til hele gjengen!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Med denne morgengaven får du garantert alle til å le! Eggvarmeren med forskjellig design er et flott blikkfang på ethvert frokostbord og sørger for en god stemning. En praktisk gave enten som invitasjon til frokostbordet, brunsjen eller som en liten oppmerksomhet til familien. Vakkert pakket inn og holder frokosteggene varme – da smaker de dobbelt så bra!

Denne nydelige gaven er av høy kvalitet og håndheklet. Fra nå av sitter du ikke bare med familie og venner ved frokostbordet, men du deltar også i Eggster, Eggtyv og Eierix sammen med dem. En morsom tropp som pryder ethvert bord og er et dekorativt blikkfang. En flott gave som garantert vil overraske dine kjære! Så lag en gøy og deilig frokost som holder eggene varme!

Detaljinformasjon

Morsom eggvarmer

  • Levering: 1 x eggvarmer (uten egg-glass)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-14T04:56:18+00:00