Trenger du hjelp?

Morsom familiebadevekt med dyr

kr 315
Incl. VAT
- +
Hvordan ble pingvinen en geit? Den "morsomme familiebadevekten med dyr" avslører. På den robuste skalaen er det ikke bare kilogram-figurer, men også jevnt tunge dyrefigurer. Samtidig er dette en morsom og nyttig gave til familien for å vise hvor vilt det virkelig er i hjemmet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Sikkert er det i allefall: Dersom man mikser en antilope og gris, så blir de til en sjimpanse. Logisk! Logisk, helt sant, men bare dersom du er klar over at det har med dyrenes vekt å gjøre. På skalaen gis ikke bare din personlige skala i kilo, men også – og mye mer spennede for barna! – dyr som veier like mye.

På overflaten finnes en oversikt som viser vekten som du aldri på egen hånd vil nå, eller som du for lenge siden har glemt. Selv ikke engang pappa, mamma og barn veier samlet like mye som en fullvoksen gorilla – det er så mye vi ikke vet! Med den "morsomme familiebadevekten med dyr" blirr veiingen mye mer gøy, spesielt for de små. Abstrakte kilogram-tall eller ikke, Alle legoer veier samlet mindre enn en dachshund. Fascinerende! En gave for hele famiien, og en fin gave til jul eller innflytting!

Detaljinformasjon

Morsom familiebadevekt med dyr

Produktomtaler

Write a review
2020-04-07T12:03:54+00:00