Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Morsomme briller – I love

Fra kr 105
Incl. VAT
- +
Gjør festen til en ekstraordinær kveld med denne gaven! De morsomme brillene "I Love" er et fantastisk morsomt tilbehør til festen og et realt blikkfang. Enten du er nyforelsket, har et lidenskapelig forhold til housemusikk eller er ekstra entusiastisk når det gjelder langhelger, kan du uttrykke det med disse morsomme festbrillene.De kule brillene er en perfekt gave for å ønske gjestene velkommen til festen og en lovnad i starten av feiringen om at det blir en humørfylt og morsom fest. Enten det er til bursdager, utdrikningslag eller spontane fester, så viser du med disse brillene hvordan en virkelig fest skal feires. Gi bort litt galskap og moro med denne gaven!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

De morsomme brillene er et flott bidrag til en vellykket fest og en super gave til ville festdyr og slemme spøkefugler. Skap en uforglemmelig opplevelse med sprø attraksjoner og uforlignelig morsomt tilbehør, slik som disse festbrillene som en gave.

Detaljinformasjon

Morsomme briller – I love Dad

  • Motiv: "I love Dad"

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T19:12:47+00:00