Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Morsomme briller – utdrikningslag

Fra kr 105
Incl. VAT
- +
Konen på antrekket til den vordende brudgommen eller bruden, med morsomme briller under utdrikningslaget! Uansett om du gir et symbolsk "ekteskapsfengsel", en "rosa brud" eller generelt nevner muligheten for en siste utvei, med denne gaven, lykkes du garantert med denne.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Et utdrikningslag er en spontan begivenhet, helt løsrevet fra dagliglivet. For i de siste ukene før bryllupet er den fremtidige bruden konsekvent utilregnelig, men likevel mulig å snakke til.

Hva er mer naturlig for deg enn å organisere en skikkelig fest for henne, for å danse, feire og le som en ugift kvinne. Med morsomme briller på utdrikningslaget har du en flott gave til bruden. I tillegg er "siste natt i frihet" en perfekt gave til den vordende ektemannen

Spesielt for guttekvelden som handler om den siste sjansen. Disse frekke brillene med matchende motiver er en gyllen anledning til å dra frem en god vits på festen, og helt perfekt som en farvelgave. Med disse brillene som gave til utdrikningslaget blir det garantert en skikkelig suksess!

Detaljinformasjon

Morsomme briller – utdrikningslag

  • Ekteskapsfengsel

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-17T01:35:48+00:00