Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Morsomme fest-vimpler

kr 105
Incl. VAT
- +
Skap en dyrisk god stemning til bursdagsfesten eller slakterfesten! De morsomme dyreansiktene på fest-vimplene trenger ingen ekstra grunn til å spre godt humør, og skaper et fargerikt blikkfang over hodene på folk eller på veggen.Med et passende tema skaper disse tegneserieansiktene av dyr enda mer moro! Disse fest-vimplene er perfekte til barnebursdag, gjør inntrykk på dyrevenner og passer til mange ulike festlige anledninger. Foruten en ugle, bjørn og løve er det i hovedsak husdyr som ku og gris som overrasker betrakteren og miljøet, og som skaper en skøyeraktig stemning.Så har de definitivt noe for alle: mens barna er utrolig stolte av å vite navnene på de forskjellige dyrene, er andre stolte over enten å ha spist et av dyrene eller å aldri spise dyr i det hele tatt. En flott idé til fest!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Søte dyr er alltid flotte! Med disse tegnede dyreansiktene som partydekorasjon lager du en flott barnebursdag samtidig som de morsomme fest-vimplene også er gøy for alle dyrevenner. Disse fest-vimplene gjør seg godt til mange ulike festlige anledninger!

Detaljinformasjon

strong>Fest-vimpler

  • Materiale: Papir
  • 180 x 23 x 0,1 cm
  • Emballasje: 26 x 26 x 1 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-19T09:58:53+00:00