Trenger du hjelp?

Morsomme skosåler med bryllup-klistremerker

kr 49
Incl. VAT
- +
I do – Me too! Hvis paret kneler foran alteret og disse morsomme klistremerkene på skosålene i brullupet plutselig er synlige for familie og venner, vil de ikke kunne motstå å smile. Settet med 8 par klistremerker er bare en liten gave, men som kan gjøre store ting for stemningen. En god idé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

"He is mine!", "Game over" eller "I'm taken" – de humoristiske skosålene tilbyr alle dine venner med et kultivert smil noe helt nytt og får verden til åle. For ikke å ødelegge skoene, er det best å kjøpe disse morsomme utsagnene som er et klistremerke du kan ta av igjen. Nesten ingenting er så emosjonelt og rørende som når mennesker møtes i bryllup for å se at to personer forenes i ekteskap.

Få ting er så godt som en god spøk! Når bruden og brudgommen kneler ved alteret i sin høytidelige stund og plutselig avslører dette morsomme klistremerket, kan du være sikker på at dette bryllupet aldri vil bli glemt! Denne morsomme lille saken til bryllupet vil garantert bli godt mottatt av ethvert par med humor. Klart anbefalt for å få opp humøret!

Detaljinformasjon

Morsomme skosåler med bryllup-klistremerker

  • Sett med 8 par klistremerker
  • Avtakbare klistremerker til skosålene
  • Mål: 2 x 4,5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-09-21T20:51:49+00:00