Trenger du hjelp?

Morsomme spillservietter – Ludo

kr 59
Incl. VAT
- +
Dette spillet er perfekt å ha med seg i lommen hvor enn man går. De morsomme spillserviettene passer perfekt til en casual runde Ludo akkurat når man måtte ønske det. I tillegg til serviettene er nemlig også brikker og terning av papir inkludert. Morsom og kreativ gave til noen som liker å spille spill i farta.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dere sitter og venter på toget som er forsinket? Eller har dere kanskje en time å slå i hjel mellom middag og en avtale? Da er disse spillserviettene helt prima! Pakningen inneholder 20 morsomme servietter med Ludos velkjente brettutforming trykket på dem, i tillegg er også spillbrikker og en terning av papir inkludert i forpakningen. Ludo er som kjent det perfekte selskapsspillet – underholdende, ikke altfor avansert og passende for mellom 2–4 personer, derfor er det sikkert at man kommer til å ha mye moro med disse serviettene i hus.

Med denne lille oppmerksomheten som gave gir du bort mer enn bare praktiske og stilige servietter! Enten du er invitert på middag hos venner og ønsker å ha med en spesiell gave, eller du vil gi bort serviettene til en kompis som elsker Ludo, kommer spillserviettene til å bli en garantert hit. Tørker bort matrester og fungerer som spillebrett på én og samme tid, hvem kan vel ikke like det?

Detaljinformasjon

Morsomme spillservietter – Ludo

  • utførelse: Ludo
  • én forpakning inneholder 20 stk.
  • inklusive ferdiglagede pappbrikker og -terning
  • størrelse: ca. 33 × 33 cm
  • materiale: papir

Produktomtaler

Write a review
2020-01-21T19:43:30+00:00