Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Morsomt gavesett - "Dyr"

kr 155
(kr 69 / m) Incl. VAT
- +
De hjerteligste gratulasjoner formidles best med en rev, koala-bjørn, hval og tiger! I alle fall hvis du har dette morsomme settet med innpakningspapir og klistremerker. Med flere farger og utallige klistremerker kan man lage de festligste innpakningene på null-komma-niks! Her kan man velge mellom oransje, grå eller svart innpakningsark som deretter pyntes med klistremerker, som forvandler pakkene om til artige dyr! Hva med å lage en oransje katt eller tiger - med klistremerker som forestiller ører og værhår? Eller hva med en svart hval eller ugle, med buskete øyebryn og iakttagende øyne? Med hele 13 ark med klistremerker er det enkelt å skape de festligste kreasjoner! Om du liker flotte gaver, er dette det riktige gavesettet for deg! Nå kan du skape spektakulære innpakninger med svært liten innsats. Her trengs ikke timer med liming og bretting - bare pakk gaven inn i papiret og sett på klistremerkene! En gave som passer til både små og store, og som kan gis til enhver anledning! Eller hva med å gi denne gaven til deg selv, slik at du alltid er forberedt når du skal pakke inn gavene dine?!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

"Jøss, har du virkelig gjort det selv!" Med dette morsomme gavesettet er dette en setning du ofte vil høre, takket være disse kreative produktene. Gavesettet inkluderer både innpakningspapir og klistremerker som forvandler vanlige pakker om til morsomme og stilige dyr! En super gaveidé både til deg selv og andre!

Detaljinformasjon

Morsomt gavesett - "Dyr"

  • Gavesett til innpakking
  • 6 papirark i 3 forskjellige farger: svart, oransje og grå
  • Hvert art måler cirka 74 x 51 cm
  • Pakken inkluderer 13 ark med klistremerker

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-20T04:21:05+00:00