Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Morsomt kunsttrykk "Frenchie Kisses"

kr 335
Incl. VAT
- +
Fransk bulldog og hundekyss – er helt klart en smakssak, der noen euforisk roper av glede! Dette er nøyaktig det vi ønsker å gjøre nå: det morsomme kunstuttrykket "Frenchie Kisses" gir alle hundevenner med et hjerte for krøllete bulldogansikter et enda større hjerte – Mot en rosa hjertebakgrunn, som er gjenstand for deres lykke og med et begjær større en livet.Perfekt! Det enorme kunsttrykket i A3, vakkert strukturert på høykvalitets papir er et må-ha, ikke bare for innehaveren men også for alle fans og venner av denne sympatiske hunderasen generelt. Fungerer med flytting, lukking og alle flotte anledninger i livet til en hundevenn.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Hehe – venner av fransk bulldog finner dene morsom! Det veldig flotte kunsttrykket "Frenchie Kisses" viser et sammenkrøllet hundehode i storslagen størrelse foran en bakgrunn med rosa hjerter. Et direkte uttrykk og et må-ha for alle de som ikke kan motstå øynene til en hundevalp.

Detaljinformasjon

Morsomt kunsttrykk "Frenchie Kisses"

  • Mål: A3 (42 x 29,7cm)
  • Materiale: Høykvalitet, teksturert papir

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-23T15:28:36+00:00