Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Morsomt kunsttrykk "Slow dance"

kr 335
Incl. VAT
- +
Dovendyret – med sitt litt skumle smil, den svært avslappede holdningen og kjærtegnet myk pels. det var bare et spørsmål om tid før internett kvasi-kattene ble representert!Det høyverdige kunsttrykket "I want to slow dance with you" utnytter dette fullt ut og bringer et dovendyr til sin egen karakteristiske slentrende stil for å skinne: Foran en aprikosfarget bakgrunn står et dovendyr forventningsfullt gnir seg i hendene. Det er pent kledd med sløyfe og håper på seeren med på en langsom dans. Hva ellers! Man blir i svært godt humør ved synet av denne!La din kjære være mentalt med i en langsom vals med et dovendyr de selv har valgt ut, og kunstrykket på høykvalitets teksturert papir gjør dem glad hver eneste dag!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Veldig søt og litt skummel: Dovendyret, som i dette morsomme kunsttrykket synes å si "I want to slow dance with you", vil sannsynligivs få alle til å le! Den høye kvaliteten på plakaten av teksturert papir vil være stjernen på kjøkkenet eller i stuen. Fans av dovendyr bare må ha det!

Detaljinformasjon

Morsomt kunsttrykk "Slow dance"

  • Mål: A3 (42 x 29,7 cm)
  • Materiale: Høy kvalitet, teksturert papir

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-21T09:33:14+00:00