Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Morsomt plantesett "Eggeskall"

Fra kr 105
Incl. VAT
- +
Noe annet enn stekt! Det morsomme plantesettet "eggeskall" åpner for nye perspektiver på egget. Porsjon, vanning, vent – den perfekte gaven til pasienter som er amatørgartnere med liten plass!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Det keramiske egget ser ganske diskret ut ved første øyekast. Men dersom du følger med på bristepunktet, avslører den et uvanlig interiør. Planteunderlaget trenger regelmessig vanning og litt sol til sin utrolige "egenverdi". Etter en stund, spirer de første frøene med forsiktige skudd. Deretter kan du, med glede, hver morgen se på den morsomme designen ved frokosten og samtidig se om småplantene har vokst igjen. Det er mye mer spennende enn alle konvensjonelle egg!

Samtidig er det morsomme plantesettet "eggeskall" noe for alle: et utvalg av fargerike petunia-blomster, aromatiske mynteblad, fruktig jordbær eller chilipepper! Nå kan selv den minste vinduskarmen bli til en frodig blomsterhage. Plantesettet er en fin gave til amatørgartneren og har begrenset plass – til innflyttingsfesten eller andre anledninger.

Detaljinformasjon

Morsomt plantesett "Eggeskall"

  • Forskjellige versjoner av keramiske egg med terrakotta-dalbaner
  • Når planteunderlaget og frøene treffer bristepunktet, hell – og nyt!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T00:17:56+00:00