Trenger du hjelp?

Morsomt sokkesett – «Ballerina»

kr 175
Incl. VAT
- +
Perfekt for individualisten med humoristisk sans, og et hjerte som banker for flotte farger! Med morsomt sokkesett «Ballerina», har du en fantastisk gave som inneholder seks forskjellige sokker i ulike farger og mønster. Og der alle forestiller en ballerinasko! En artig idé som vil snu hoder, og holde deg på tå hev!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med dette morsomme sokkesettet, får du hele seks sokker som markerer din egen individuelle stil. Sokkene kan kombineres slik du selv ønsker, og er den perfekte gaven til danseentusiasten med god humor. Det er flotte og behagelige sokker som virkelig setter farge på føttene, og som vil få deg til å smile hver gang du har de på! Kombiner sokker med hjerter, striper og prikker, og i mange spennende farger. Artig sokkesett «Ballerina» leveres også i en fargerik gaveeske som gjør det til en flott gave til alle artige anledninger!

Artig sokkesett «Ballerina» er en kjempeartig gaveidé som virkelig setter farge på føttene dine. Sokkene er hovedsakelig laget av bomull, noe som gjør sokkene behagelige og tålelige. De kan også vaskes i vaskemaskinen. Og nå trenger man ikke lenger lete etter den andre matchende sokken, da du nå har seks forskjellige sokker å velge mellom. En morsom overraskelse til bursdagen eller andre artige anledninger!

Detaljinformasjon

Morsomt sokkesett «Ballerina»

  • Størrelser fra 37–42
  • Settet består av seks ulike sokker
  • Kan vaskes i vaskemaskinen på 40 grader (Les vaskeinstruksjonen)
  • Materiale: 83 prosent bomull, 15 prosent polyamid, 2 prosent elastan
  • Leveres i lekker gaveinnpakning

Produktomtaler

Write a review
2020-09-18T16:33:51+00:00