Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Morter og støter i keramikk

kr 315
Incl. VAT
- +
Mmm, hva er det som lukter så godt? Disse ordene kan du regne med å høre hver gang du lager middag når du står og knuser deilige, ferske urter og krydder. I tillegg til å være ditt nye favorittredskap på kjøkkenet, vil dette settet også ganske sikkert bli din nye favorittpynt på kjøkkenet! Det stilige settet ser ut som et lite tre i en potte når støteren står i morteren. Dette er den perfekte gaven for alle hobbykokker og de som liker morsomme, fine eller fiffige kjøkkenredskaper eller ting generelt. Gi den til en god venn, mor, søster, onkel, nabo eller kollega for å spre litt glede til både hjerter og mager. Den passer perfekt til både jul og bursdag, til innflytningsfester eller hverdagsoppmerksomheter. Absolutt en god anbefaling fra oss hos Gaveidéer!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Topp matlagingen med deilige, friske urter og ferskt pepper! Dette stilige settet er både nyttig og fint - med støteren i morteren ser det ut som et lite tre.

Detaljinformasjon

Morter og støter i keramikk

  • Høyde 23,3 cm, Ø 19,5 cm
  • Materiale: Bambus, Keramikk

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T08:01:52+00:00