Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Mr. T – toalettpapirholder

Fra kr 259
Incl. VAT
- +
Spesielt i svake øyeblikk trenger man en sterk skulder å lene seg på! Mr. T driver vektløfting under toalettholderen og mestrer denne oppgaven godt ved å løfte rullene med venstre! Og høyre!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Den lille mannen i blått eller rødt er absolutt den sterkeste på badet. Han løfter to store ruller med toalettpapir uten engang å vakle. En virkelig kreativ måte å holde toalettpapiret på og en flott gaveidé for nesten alle – de tradisjonelle toalettholderne som til nå har vært presentert på toalettet, kommer ganske enkelt til kort mot denne minimuskelmannen. Mr. T beseirer dem alle med sjarm, brystmuskler og sitt sporty antrekk! Dette sikrer mye moro og latter. Å ha dette blikkfanget på badet er selvfølgelig en hit! Enten det er til en venn, et familiemedlem, som gave til en innflytningsfest eller for å flytte selv, så løfter Mr. T stemningen i været med rullene – en morsom idé for store og små!

Detaljinformasjon

Mr. T – toalettpapirholder

  • Mål: 21,7 x 12,7 x 11,7 cm
  • Farge: rød eller blå

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T11:51:08+00:00