Trenger du hjelp?

Muffe med varmeflaske

kr 239
Incl. VAT
- +
En nydelig muffe, veske og fantastisk beroligende varmeflaske. Dette er en vakker gave som er et blikkfang og som samtidig varmer hendene! Inni det smarte eksteriøret er det en varmeflaske – du kan benytte den i friminuttene, mens du står på skøyter eller når du går ute om vinteren. Men også når du ønsker å varme deg hjemme og slappe av fungerer den bra.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Kalde hender kan ødelegge humøret og det som er vakkert med å være ute i snøen. Den sofistikerte lommen eller vesken med varmeflaske i gjør at du kan ake, stå på skøyter, gå tur i skogen og samtidig ha det behagelig! Muffen er av høy kvalitet, med et lekent sirkulært mønster og lomme med plass til hendene, i tillegg buler ikke varmeflasken.

Muffen gjør deg varm og designen får deg til å smelte. Du kan helt sikkert også bruke den som en vanlig veske! Den justerbare stroppen og fluffy komfortmuffen er skreddersydd for både små og store kvinner, og vil glede dem i lang tid. Denne gaveidéen kan spesielt anbefales dersom du har en kjæreste, datter, søster eller mor som er mye ute i løpet av vinteren. Hun vil dermed kjenne på den luksusen det er å ha varme hender, like mye som en fantastisk fin design!

Detaljinformasjon

Muffe med varmeflaske

 • Varmeflaske i høy kvalitet med individuelt justerbare stropper.
 • Kan benyttes som veske
 • Mål: 27 x 20 cm
 • Materiale: 100% polyester
 • Kapasitet: varmeflaske med kapasitet på 0,8 liter

  Produktomtaler

  Write a review

  This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

  2020-05-31T06:43:59+00:00