Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Muffinsstativ "My little Pony"

kr 85
Incl. VAT
- +
"My Little Pony", serien som handler om ponnier, vennskap og magi, har utviklet seg til å bli et fenomen. Det er ikke bare små jenter, som opprinnelig var målgruppen, som elsker de søte, firebeinte vennene, men det har også oppstått en stor fanskare bestående av menn i alderen 14-35 år.Overraskende, men som skapt for gode gaveideer! Om du kjenner en slik "Brony", som de mannlige fansene kalles, eller et lite barnehjerte som slår for "My Little Pony", er dette muffinsstativet helt perfekt! Stativet med tre etasjer til terter, muffins eller andre søtsaker er fullstendig dekorert i den rosa stilen til de elskverdige ponniene. Å sette sammen stativet er veldig enkelt, og på kort tid har du et blikkfang klart til neste barnebursdag eller Bronies-møte, toppet med den klassiske MLP-regnbuen. Fans av den prisvinnende serien som også er glade i søtsaker kommer garantert til å elske denne gaven!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Da kan neste barnebursdag bare komme! Muffinsstativet "My Little Pony" får små barne- og Bronies-hjerter til å slå litt ekstra, når yndlingshesten deres fra TV-serien prydes med de fineste bakverk. Helt klart et must!

Detaljinformasjon

Muffinsstativ "My little Pony"

  • Tre etasjer som settes sammen
  • Materiale: Papp

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-15T21:47:18+00:00