Trenger du hjelp?

Mus – panelsett med navn

kr 519
Incl. VAT
- +
Dette hjertelige panelsettet med favorittmusene og inngravert navn, inkluderer to dukker som kan bøyes med klær til å leke med, for av- og påkledning. I lys av at det følger med 8 tematiske ulike sett med klær (for eksempel gartner, pysjamas, etc.), kan det garantert bli satt sammen noen ville blandinger av og til!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Disse musene er noen flotte følgesvenner og noen ekstremt foranderlige dukker. En nydelig boks i tre, med 8 ulike sett med klær, hvor hvert sett inneholder ben, overkropp og hodeplagg. Så nå kan du på kort tid kle en mus i pyjamas eller som en gartner med forkle. Musene er lette å ta vare på fordi de fleksible dukkene er laget av tre: De ser alltid sjarmerende med sine små hår på hodet, store ører og røde føtter.

Selvfølgelig kan de unge som leker blande sammen klærne til musene – og da vil garantert noen crazy antrekk bli satt sammen. For fans av dukkepanel og av dyredukker, er mus-panelsettet garantert en flott gave. I tillegg er den veldig personlig, med ønsket navn gravert på skyvelokket til tømmerboksen. Så ikke bare er det klart hvem som eier det vakre letketøyet, men det er fastslått i mange år at det er en nostalgisk og spesielt verdifull "treasure" fra barndommen!

Detaljinformasjon

Mus – panelsett med navn

  • Følger med: En trekasse som emballasje og transport (med glidedeksel), 2 muse-dokker, 8 forskjellige sett med klær (bestående av flere individuelle deler)
  • Funksjoner: Med personnavn inngravert på boksen
  • For lek, av- og påkledning av muse-dukkene
  • Materiale: Trevirke, bomull-polyester-blanding
  • Mål (boksen): 26,3 x 12,9 x 5,4 cm
  • Merk: Vennligst ikke benytt spesialtegn for gravering. Ikke egnet for barn under 3 år – små deler

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-08-07T08:38:10+00:00