Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Museformet trebrett med gravering

kr 255
Incl. VAT
- +
Et trebrett utformet som en osteelskende mus! Dette er en utrolig søt fjøl laget av bambus av høy kvalitet, som passer perfekt både som fat, underlag eller brett på frokostbordet. I tillegg er det også mulig å gravere inn tre linjer med tekst, slik at man kan gi bort en søt og nyttig, men også personlig gave!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

For søte mus og store ostefans: dette museformede brettet fungerer perfekt å servere ost på under søndagsfrokosten med familien eller lørdagsbrunsjen med venner. Et brett utformet som en nusselig mus, er det vel umulig å ikke bli glad av? Får man dette i gave, vil man også bli ekstra glad for den personlige graveringen som kommer på brettet!

Brettet er laget i bambus og har en nett størrelse på 24 x 16 x 0,5 cm. Kanskje kan det være en god idé å kjøpe et brett hver til alle medlemmer av en familie, slik at de kan brukes som frokostfat? Et annerledes og søtt alternativ til det klassiske porselenserviset. Tre linjer med tekst kan graveres inn, hver linje på 25 tegn. Dermed har man rom for å være både kreativ og morsom hvis man ønsker det, og på den måten lage en unik presang til en unik familie!

Detaljinformasjon

Museformet trebrett med gravering

  • materiale: bambus
  • størrelse: 24 x 16 x 0,5 cm
  • med personlig gravering: 3 linjer med 25 tegn hver
  • spesialtegn ikke mulig

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-15T11:17:44+00:00