Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Narhval-tøfler

kr 449
Incl. VAT
- +
Narhvalen er med sitt majestetiske horn i pannen på mange måter havets enhjørning, og derfor passer disse tøflene perfekt som gave til en som både elsker hvaler og enhjørninger! Tøflene vil holde føttene dine gode og varme når du kobler dem til usb-utgangen på PC'en, og det søte designet vil gi deg et daglig smil om munnen.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Å svømme litt rundt, komme opp til overflaten med jevne mellomrom og sprute med iskaldt vann – dette er livet til den majestetiske narhvalen som lever i Arktis. Selv i de kaldeste minusgradene har denne hvalen det som plommen i egget. Nå kan du få en liten bit av dette fascinerende dyret i form av supermyke tøfler! Narhvalen i tøffelformat kommer til å holde føttene dine gode og varme ved hjelp av varmebatteriet, og du trenger dermed aldri mer å fryse på føttene når du er hjemme!

USB-varmeelementene holder føttene varme – helt perfekt for en kosekveld i sofaen med din kjære. Ønsker du å gi bort en søt presang til noen du er glad i? Da er disse narhval-tøflene selvfølgelig en helt ypperlig gaveidé, som uten tvil kommer til å bli tatt i bruk med det samme. Aldri mer kalde føtter når man har disse tøflene på føttene!

Detaljinformasjon

Narhval-tøfler

  • koselige tøfler formet som narhvaler:
  • one-size
  • med batteri for oppvarming
  • drives via USB-kabelen
  • materiale: tekstil

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-21T01:39:52+00:00