Trenger du hjelp?

Narhval-tøfler

kr 449
Incl. VAT
- +
Narhvalen er med sitt majestetiske horn i pannen på mange måter havets enhjørning, og derfor passer disse tøflene perfekt som gave til en som både elsker hvaler og enhjørninger! Tøflene vil holde føttene dine gode og varme når du kobler dem til usb-utgangen på PC'en, og det søte designet vil gi deg et daglig smil om munnen.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Å svømme litt rundt, komme opp til overflaten med jevne mellomrom og sprute med iskaldt vann – dette er livet til den majestetiske narhvalen som lever i Arktis. Selv i de kaldeste minusgradene har denne hvalen det som plommen i egget. Nå kan du få en liten bit av dette fascinerende dyret i form av supermyke tøfler! Narhvalen i tøffelformat kommer til å holde føttene dine gode og varme ved hjelp av varmebatteriet, og du trenger dermed aldri mer å fryse på føttene når du er hjemme!

USB-varmeelementene holder føttene varme – helt perfekt for en kosekveld i sofaen med din kjære. Ønsker du å gi bort en søt presang til noen du er glad i? Da er disse narhval-tøflene selvfølgelig en helt ypperlig gaveidé, som uten tvil kommer til å bli tatt i bruk med det samme. Aldri mer kalde føtter når man har disse tøflene på føttene!

Detaljinformasjon

Narhval-tøfler

  • koselige tøfler formet som narhvaler:
  • one-size
  • med batteri for oppvarming
  • drives via USB-kabelen
  • materiale: tekstil

Produktomtaler

Write a review
2020-02-23T10:54:03+00:00