Trenger du hjelp?

Negletørker - blåsende ape

kr 105
Incl. VAT
- +
Navnet "blåsende ape" har denne lille apekatten fått fordi den elsker å blåse på våt neglelakk for å få den til å tørke. Enten det er glitter, rød, rosa eller blå – apen elsker alle neglelakker like høyt og stiller gjerne til tjeneste. En søt og original gave for alle som elsker fargerike negler!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Følgende scenario er kjent for mange: Endelig har man klart å male alle 10 neglene helt perfekt, og den store kvelden står for døra med alskens festligheter. Festantrekket er på plass og det er også den matchende neglenakken. Du har bare ett problem – det er 10 minutter siden du skulle gått hjemmefra, neglelakken er fortsatt ikke tørr og du må knyte på deg skoene. Hvordan i all verden skal du løse dette?

Vi har svaret: Negletørkeren " blåsende ape". Den gjør akkurat som navnet tilsier, den blåser på neglende dine slik at de blir tørre på et blunk. Dette er mye morsommere enn å gjøre det selv, og er ikke minst veldig praktisk når du er på farta. Aldri mer oppskrapet neglelakk med denne søte, lille hjelperen!

Detaljinformasjon

Negletørker "blåsende ape" – blåser neglene dine tørre når du trykker på knappen

  • Materiale: Plast
  • Dimensjoner: 10 x 8,5 cm
  • Vekt: ca. 92 g
  • Inkludert: Batterier (krever 2 x AAA-mignonbatterier)

Produktomtaler

Write a review
2020-01-23T10:32:15+00:00