Trenger du hjelp?

Neon-vennskapsbånd

kr 135
Incl. VAT
- +
Skap fantastiske vennskap med kule mønster og mange fargervariasjoner: En stilig gaveeske med et komplett sett av utstyr til laging av vennskapsbånd. Passer perfekt for gutter og jenter fra 8 år og oppover. En hyggelig oppmerksomhet til bursdagen som vil bli hyppig brukt!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Vennskapsbåndene står fortsatt sterkt etter alle disse årene, og nå kan du gi bort et komplett sett! Som uhøytidelige "premier" blant vennene i skolegården, eller som symbol på evig vennskap mellom venninnene, holder vennskapsbåndene fortsatt stand. Med denne morsomme gaven er det bare å flette i i vei, og gi bort til de du holder kjær. Settet består av 9 garn i fantastiske farger (totalt 72 meter!), 5 store sikkerhetstråder som forenkler arbeidet og detaljert forklaring på hvordan man lager de populære båndene.

Nå har du muligheten til å skape 5 forskjellige utgaver av vennskapsbåndet, selv barn helt ned i 8-års alderen kan klare det. Settet med vennskapsbånd sørger for mye moro, ikke bare når man lager båndene, men hver eneste gang man gir de bort til vennene sine. En fantastisk gave til barnet sitt, eller gave som barnet ditt kan gi i bursdagspresang til vennene sine. Så her er det bare å flette i vei, og binde vennskapene enda sterkere!

Detaljinformasjon

Neon-vennskapsbånd

  • Settet inkluderer: Garn i 9 forskjellige farger (totalt 72 meter)
  • Materiale: 100 prosent ull
  • Leveres med fem sikkerhetsnåler, detaljert beskrivelse for fem forskjellige mønster (engelsk, fransk, tysk og spansk)
  • Metallgaveeske (15,5 x 11,5 x 4 cm)
  • Anbefalt for alle over 8 år
  • Ikke passende for barn under 3 år
  • Merk: Fare for kvelning på grunn av små deler

Produktomtaler

Write a review
2020-01-18T17:20:01+00:00