Trenger du hjelp?

Neonlys i original design

Fra kr 449
Incl. VAT
- +
Trenger du et kunst-designet lys? Neonlyset formet som en grønn kaktus, rød flamiingo eller blått anker, er en fin gave som dekorasjon til kreative hjem. Gi dette neonlyset til mennesker med sans for estetikk og kunst; Adapteret passer til alle. Koble til, lys opp og nyt – ganske enkelt og ganske flott!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Når en flamingo, en kaktus eller et anker lyser opp, da har han sannsynligvis drukket for mye! Sånn er det! Kanskje kan du også se en flamingo, en kaktus eller et neonlys med ankerdesign foran ham, uten alkohol? Disse lampene passer svært godt inn i moderne møblerte hjem. Men også på det veletablerte kontroet kan de være sjarmerende kontra det funksjonelle møblementet.

Noen ganger er neonlyset en symbolkarakter. Kaktusen skinner kanskje fordi man har et ønske om å utstyre seg med litt tykkere hud og pigger fordi det er behov for det i hverdagen. Flamingo kan symbolisere stolte, fargerike fugler som presenterer ham eller henne på sympatisk vis, mens ankeret kan være et symbol på fred, stabilitet og sikkerhet. Med neonlampen (6W) følger et passende adapter. En herlig gave til folk som synes det er gøy med lysinstallasjoner og designideer!

Detaljinformasjon

Neonlys i originalt design

  • Velg mellom kaktus, anker eller flamingo.
  • Levering: 1 designet neonlys 6 W, 12-volts adapter
  • Funksjoner: Kvalitetsmerket med "Sikkerhetstestet", originalt design
  • Materiale: Neonrør
  • Farger: Grønn (kaktus), rød (flamingo) og blå (anker)
  • Mål: ca. 40 cm (kaktus), ca. 42 cm (flamingo) og ca. 35 cm (anker)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-29T18:35:14+00:00